Kokosový cukor je bohatý na inulín, čo je prírodné prebiotikum, ktoré je prospešné pre črevný mikrobióm. Pomáha vyživovať zdraviu prospešné baktérie a tým je pre nás oveľa väčším prínosom pre náš mikrobióm ako repný cukor.
Kokosový cukor sa získava z nektáru kvetov kokosovej palmy, ktorý sa nechá skryštalizovať. Po získaní dostatočného množstva nektáru sa za optimálnej teploty odstránia všetky škodlivé prvky, ktoré by mohol obsahovať. Až potom dochádza ku kryštalizácii. Výsledkom je kokosový cukor v BIO kvalite pochádzajúci z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Energetická hodnota | 1640 kJ / 385 kcal |
Tuky | < 0,1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 92,4 g |
- z toho cukry | 87 g |
Vláknina | < 1,7 g |
Bielkoviny | 9,3 g |
Soľ |
0,43 g |
Náš kokosový cukor má BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ / mimo EÚ.
Zloženie: Kokosový cukor
Pôvod: Indonézia
Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste.
Hmotnosť: 250 g