Resveratrol je antioxidant, ktorý chráni naše bunky pred poškodením voľnými radikálmi a prospieva kardiovaskulárnemu systému.
Resveratrol je látka produkovaná rastlinou zvanou Vitis vinifera, keď je napadnutá plesňami. Pretože sa v modernom vinárstve používa stále viac pesticídov, úroveň resveratrolu vo víne klesla. Červené víno obsahuje resveratrol, ale jeho množstvo sa líši v závislosti od jeho pôvodu, doby zberu a ďalších faktorov. Červené víno dnes obsahuje iba 1 – 3 mg resveratrolu na liter.
Viac informácií o Resveratrole sa dozviete na BrainPedia.cz.
Užívajte jednu kapsulu denne s jedlom alebo bez jedla alebo podľa odporúčania lekára.
Veľkosť dávky: 1 rastlinná kapsula |
Množstvo |
Trans- Resveratrol [z krídlatky japonskej (root)] | 250 mg |
Kvercetín (ako dihydrát kvercetínu ) | 150 mg |
Zmes hrozna (ovocie) a divokých čučoriedok (ovocie) [poskytujúce polyfenoly, antokyány, OPC] | 85 mg |
Fisetín [z extraktu | 10 mg |
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu |
Iba pre dospelých. Ak ste tehotná alebo dojčíte, užívate lieky alebo máte zdravotný stav, poraďte sa so svojím lekárom skôr, ako začnete tento alebo akýkoľvek liek používať. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Ďalšie zložky
rastlinná celulóza (kapsula), mikrokryštalická celulóza, rastlinný stearát, oxid kremičitý, maltodextrín.
60 kapsúl