Pohánková krupica je ideálna pre rannú krupicovú kašu. Melieme ju pre vás v celozrnnom variante v našom bio mlyne. Využijete ju aj na prípravu knedličky, nokov a jemné závarky do polievok a omáčok.
Pohánka je plodina, ktorá na český stôl patrí už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu priaznivo ovplyvňuje našu imunitu a dobre pôsobí aj na nervovú a cievnu sústavu.
100% pohánková krupica BIO
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Energia | 1456 kJ / 343 kcal |
Tuky | 2,4 g |
- z toho nasýtené nemastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 68,5 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
Bielkoviny | 11,9 g |
Soľ | 0,002 g |