Spôsobov prípravy zemiakov je skutočne veľa. Varené, pečené, šťouchané alebo ako zemiaková kaša či zemiakové knedle. Bez zemiakov si náš jedálniček nevieme predstaviť. O zmenu a šmrnc sa postará sedliacke korenie na zemiaky s petržlenom, saturejkou, rozmarínom, galgánom, cibuľou a štipkou papriky. S okvetnými lístkami nechtíka a nevädzami sa zlatisté hľuzy alebo zemiakové cesto stanú skutočnou pastvou pre oko.
Zemiaky, dipy, vegetariánske jedlá, jahňacie mäso, strukoviny, čerstvý syr, cestoviny, zapekanie, kapusta, quiche, grilovanie, syr, nátierky, dusené mäso, zelenina, jedlá z jedného hrnca, vajcia, hovädzie mäso, tofu / seitan, šalát špargľa, huby, tekvica / cuketa, bravčové mäso, mrkva, jedlá z obilnín.
Petržlen bio, rozmarín bio, cesnak bio, saturejka bio, cibuľa bio, morská soľ, nevädza kvet bio, dobromyseľ bio, nechtík kvet bio, paprika sladká bio, galgán bio, korenie čierny bio.
Skladovať v suchu a chlade.
25 g