BIO Jablčný ocot je surový nefiltrovaný ocot, ktorý je vyrobený výhradne kvasením vlastného jablčného vína, bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia a bez tepelného ošetrenia.
Jablčný ocot je výborný pomocník na správne trávenie. Zvyšuje kyslosť tráviacich štiav, ktoré pomáhajú rozkladať potravu. Má prečisťujúce účinky, je vhodný pri črevných problémoch, prechladnutí, potláča chuť do jedla a je preto vhodný do redukčnej diéty.
Má široké využitie nielen v kuchyni na dokyslenie omáčok, polievok, marinád, ale aj v starostlivosti o vlasy a pleť. V takom prípade odporúčame riediť s vodou. Ráno môžete pridať lyžicu do pohára vody a je vhodný aj do zálievok, alebo na dochutenie zeleninových šalátov. Obsah kyseliny octovej: 5%
Energetická hodnota |
65 kJ / 16 kcal |
Tuky |
0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
0,5 g |
- z toho cukry |
0,5 g |
Bielkoviny |
0,1 g |
Soľ | 0,1 g |
Náš jablkový ocot má BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ.
Zloženie: 100% organický jablčný ocot. Materská kultúra nie je závadou výrobku, je len dôsledkom prírodného charakteru výrobku. V prípade jej prítomnosti vo fľaši odporúčame ocot pred použitím precediť cez plátno alebo sitko. Obsah kyseliny octovej: 5%
Pôvod: Česká Republika.
Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu
Hmotnosť: 500 ml